Sebastian Pappalardo

Freelance

Sebastian Pappalardo
Post-Productie
Soundengineer
Freelancer Sebastian Pappalardo
Plaats 
Den Haag

Full CV: http://tiny.cc/rhtb5y

Ik ben een Sound Designer en Live-Coder met meer dan 10 jaar ervaring in Audiovisuele postproductie, van geluid FX, geluidsontwerp en bewerking tot mixen, opnemen of voice-over, ADR, Foley, bewerking en geluids reiniging met behulp van spectrale analyse hulpmiddelen zoals RX.4 / 5/6/7.

Tijdens mijn carrière heb ik deelgenomen aan meer dan 40 audiovisuele producties, variërend van televisieseries tot bekroonde films. Ik heb ook veel ervaring opgedaan in de zeer veeleisende wereld van de reclamebranche, waar de capaciteit voor snel opstellen en produceren van snelle, duidelijke en gemakkelijk te volgen aanpassingen is een must.

Ik leer voortdurend nieuwe toepassingen en programma's. Software is mijn passie. Ik werk voornamelijk met Pro-Tools voor films, tv en advertenties, samen met Reaper voor game-audio en muziekproductie.

Ik heb ook een generatief muziekproject waarvoor ik constant een online archief of video's bijwerk en waarmee ik regelmatig deelneem aan livecodingevenementen, met behulp van programmeeromgevingen zoals Sonic Pi (Ruby) en Tidalcycles (Haskell) om geluid en muziek te maken door maken en wijzigen van codescripts in realtime. In het verleden werkte ik ook met Max / Msp en meer recent met Pure Data.

Dagprijs 
350
Specialisatie 
Postproductie: FIlm - TV - Advertising - Animation - Game Audio - 360 video - Foley, VO, ADR Recording - Sound programming (haskell)
Software kennis 
ProTools, Izotope-Rx 4/5/6, Reaper, Steinberg Nuendo, Max/Msp, Pure Data, Sonic Pi, Wwise, FMOD Studio, Unity, Soundminer, TidalCycles, Supercollider, FB360, Ableton Live, Reason
Talen 
Nederlands Engels Frans Spaans Italiaans
Rijbewijs 
Ja
Contact Email 
Meld je aan om in te zien.
contactgegevens 
Login om contactgegevens in te zien.