NathalieVisagie

Freelance

Nathalie de Jong
Visagist
Freelancer Nathalie de Jong
Plaats 
Zaandijk

In 2007 ben ik gestart met de avondopleiding voor allround Visagie, basis Hairstyling en basis Grime.
Dit was een opleiding van 1 jaar, die ik met hele hoge cijfers heb afgerond in zowel theorie als praktijk in juni 2008. Mijn werkervaring en verdere kennis heb ik opgebouwd door gelijk in de praktijk te gaan werken d.m.v. vele TFP shoots en mijn portfolio hiermee in een rap tempo op te bouwen. Na een jaar wilden bedrijven, fotografen/modellen, bruiden mij graag betalen voor mijn diensten en van daaruit ben ik als zzp-er gestart.

Bruiloften zijn ook één van mijn specialiteiten geworden, de hele gebeurtenis op zich heeft al iets magisch over zich en geweldig om deel uit te mogen maken bij een koppel hun speciale dag !
Maar naast fotoshoots en bruiden was één van mijn eerste betaalde opdrachten visagieworkshops. Waar ik er inmiddels vele van heb gegeven en dit uiteraard nog steeds met alle plezier verzorg.
Maar men kan mij overal voor boeken. Denk aan een bedrijfspresentatie op/voor het werk of voor een bedrijfscampagne, een verjaardagsfeest of ander feest/bruiloft, een vrijgezellenfeest waarbij meerdere dames en/of of de bruid in het specifiek in de watten wordt gelegd of bijvoorbeeld zelfs als cadeaubon om aan iemand dierbaar te schenken.

Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Na ruim 11 jaar ga ik elke keer met groot plezier naar mijn werk en geniet ik nog van elk persoon die bij mij in de stoel komt zitten. Ook draai ik mijn hand er niet voor om door het gehele land ervoor te reizen. Naast het super leuke werk te mogen doen is geen één opdracht hetzelfde, ik kan mijn creativiteit er perfect in kwijt, en de glimlach die je iemand geeft als zij het eindresultaat zien is haast onbetaalbaar. Dankbaar werk ! Ook één van de fijne punten aan mijn beroep. 
Ik ben een muah in hart en nieren met vele grote ambities nog voor de toekomst !

Mijn website wordt nu vernieuwd en verbeterd. Op www.facebook.com/paginanathalievisagie is ook veel informatie over mijn diensten te vinden. Of contact mij svp even via email, whatsapp of telefonisch.

Dagprijs 
Op aanvraag
Specialisatie 
Visagie, Hairstyling en Grime
Talen 
Nederlands, Engels
Rijbewijs 
Ja
Contact Email 
Meld je aan om in te zien.
contactgegevens 
Login om contactgegevens in te zien.