mitchelboot

Freelance

Mitchel Boot
Motion Graphic Designer
Editor
Freelancer Mitchel Boot
Plaats 
Rotterdam

Een korte omschrijving door middel van mijn doelstelling:

Mensen helpen zichzelf en anderen begrijpen. Door verhalen en begrijpbare uitleg, oprechte aandacht en focus voor de ander.

Dat begint bij mij. Niet bij mij mij, maar bij mijn persoonlijke verantwoordelijkheid om te blijven leren, blijven ontdekken, blijven falen, opstaan en om duidelijk en open te communiceren.

Altijd blijven leren, blijven zoeken. Daar steek ik veel tijd, geld en energie in omdat ik zonder al deze dingen niet alleen stil blijf staan, maar erop achteruit ga. Niet het beste voor mij, niet het beste voor jou maar het beste voor die willen leren voor nu en tot altijd.

Perfectie zal ik nooit halen en dat is ook niet mijn doel. Ik wil emotie, karakter, het proces en de ruwe randen laten doorschijnen. Herkenbaarheid. Oprecht verdiende trots voor iets waar je voor gevochten hebt. Dat is voor mij waar het telt.

Dat is waar mijn energie vandaan komt, waar ik vooruitgang zie. En dat wil ik delen, ongeacht de prijs.

Momenteel specialiseer ik mij in drie takken: Motion Design, Camerawerk en Video-editing. Ik heb 5 jaar praktische ervaring binnen deze gebieden.

Voor camerawerk:

Ik beschik over een GH5 + Atomos Shogun Inferno recorder & een Rhode ntg4+, samen met een 42,5mm nocticron, 12mm Samyang en de beruchte 18-35mm Sigma.

Prijs is flexibel afhankelijk van budget.

Dagprijs 
450,-
Specialisatie 
Motion Design, Cameraman, Editor
Software kennis 
Davinci Resolve, Premiere, After Effects, Blender (semi), FL Studio
Talen 
Nederlands Engels
Rijbewijs 
Ja
Contact Email 
Meld je aan om in te zien.
contactgegevens 
Login om contactgegevens in te zien.