Freek Verdult

Freelance

Livestream Freek Verdult
Cameraman
Schakeltechnici
Freelancer Livestream Freek Verdult
Plaats 
Arnhem

Welkom op dit profiel. De recensies op Google bij zoekterm "livestreamoplossingen Arnhem" spreken voor zich, en ik leg al e.e.a. uit in het filmpje op www.livestreamoplossingen.nl, maar ik zal toch even kort mijzelf introduceren.

Freek Verdult (42 jaar) werkt na 15 jaar als congrestechnicus/ geluidsman en multicam regisseur de laatste 2 jaar steeds meer als livestream-technicus. Hij is dus een zeer ervaren allround freelancer in de AV-branche met honderden draai-uren in de video (camera en livestream) techniek.

Hij verzorgt livestreams voor diverse AV-bedrijven in regio Arnhem (o.a. WAVRU Heteren, Livestream Oplossingen Arnhem, BeleefAV Doetinchem, RdJ Ede), met regelmatig opdrachten in oa. regio's Arnhem, Utrecht en Rotterdam.

Veelvuldig actief met Vmix en ATEM livestream systemen, en veel ervaring met seamless switches van Roland, Pulse en Kramer.

In bezit van eigen serieuze streamings-pc (met nieuwste snelste videokaart, Magewell SDI kaart enz), 32 Gb geheugen enz. en daarnaast ook een livestream set dat lijkt op ATEM.

Met gebruik van m.n. Vmix al vele (inter)nationale zakelijke events, ALV's en lokale webinars verzorgd, allemaal met o.a. chat, QenA, instarts, PPT-/Keynote en Prezi presentaties enz.

Deze allround techneut met representatieve communicatieve vaardigeheden heeft ook veel ervaring in geluid en zendertechniek (heeft oa. theaterproducties met 35 draadloze headsets, en een orkest geschoven).

Met camera's kan hij zichzelf ook goed redden, in bezit van 2 eigen professionele Sony PMW EX3's en 2 PTZ-camera's. Hij kan mooie shots aanleveren, geregisseerd afkaderen, camera regie via ASL voeren en meer.

Als jullie iemand zoeken die incidenteel of vaker (evt zelfstandig) complexe -of gewoon leuke-opdrachten technisch kan (bege)leiden, dan is het wellicht interessant om binnenkort (op gepaste afstand) een "bakkie te doen" of via Zoom kennis te maken.

Dagprijs 
350,00 - 450,00 (afhankelijk v/d taken)
Specialisatie 
Livestream specialist (Vmix, Atem)/ congrestechicus in zakelijke wereld
Software kennis 
Vmix, Premiere Pro, Audition, Photoshop, PPT (e.a. MS Office progs)
Talen 
Nederlands, Engels
Rijbewijs 
Ja
Contact Email 
Meld je aan om in te zien.
contactgegevens 
Login om contactgegevens in te zien.