Eline Prins

Freelance

Eline Prins
Cameraman
CAMJO
Freelancer Eline Prins
Plaats 
Amsterdam

Ik ben een freelance cameravrouw, camjo en editor uit Amsterdam.

Als freelancer heb ik in 15 jaar een brede ervaring opgebouwd met het doen van zowel grote als kleine producties in binnenland en buitenland; van commercials tot reportages, van bedrijfsfilms tot webfilms, van animaties tot muziekvideo's. Soms creëer ik de productie van a-z, maar ik kan ook freelance ingehuurd worden als cameravrouw of editor. Ik heb altijd met heel veel enthousiasme met veel verschillende klanten gewerkt, waarin goed luisteren en meedenken bij mij voorop staan.

Sinds twee jaar werk ik samen met een concept maker en script schrijver. Wij samen zijn een erg sterk team omdat we zowel creatieve als kwalitatieve videos met een herkenbare signatuur voor een goede prijs kunnen aanbieden. Klanten van ons zijn onder andere de UVA, UWV, Gemeente Zandvoort, KWF, ROC en nog veel meer.

We hebben meerdere sets; GH5 en canon C200 met verschillende objectieven, een zoom H4n, zendersetje, gimbal en allerlei camera attributen om beelden op een eenvoudige manier op een hoger plan te trekken.

Contact: 06-24906888

Dagprijs 
450,00
Specialisatie 
Camjo, online content video campagnes, registraties, marketing journalistiek
Software kennis 
FCP, Adobe premiere, Adobe photoshop, Adobe After Effects, Davinci
Talen 
Nederlands Engels Spaans
Rijbewijs 
Ja
Contact Email 
Meld je aan om in te zien.
contactgegevens 
Meld je aan of login om contactgegevens en websites in te zien.