Daniël Plantinga

Freelance

Daniël Plantinga
Post-Productie
Productie Assistent
Freelancer Daniël Plantinga
Plaats 
Zwolle

Als audiovisueel specialist ben ik stabiel en beheerst, een harde werker en heb ik ervaring met het werken in een team. Ik ben in staat om onder hoge tijdsdruk te werken en ik wen snel aan nieuwe situaties. Daarnaast heb ik een creatieve denk- en werkwijze, een oog voor detail en zal zelf nooit tevreden zijn over half afgeleverd werk. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ik houd van uitdagingen en wanneer er een groot project op mijn pad komt, deins ik niet terug.

Mede door mijn diverse stages en werkplekken heb ik al veel ervaring opgedaan in zowel de PT- als de AV-branche. Ik heb veel meercamera registratie- en ENG klussen mogen doen en heb daarnaast veel ervaring met de opbouw en bediening van licht-, geluid-, en lasershows in veel verschillende poppodia, nachtclubs, theaters, congrescentra, evenementenhallen en sporthallen. Niets is mij te gek. Van licht en geluidstechniek tot de volledige infrastructuur voor video, het komt mij allemaal bekend voor.

Naast deze passie en werkzaamheden in de AV-wereld vind ik het leuk om nieuwe content te ontwikkelen voor radio, televisie, internet en digitale (nieuwe) media. Ik heb een vlotte pen en vind het leuk om administratief en creatief bezig te zijn.

Heb je vragen of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan hoor ik graag van je!

Dagprijs 
€ 200
Specialisatie 
Postproductie (montage), Specialism: aftermovies, Broadcasting (technisch assistent, audio operator, schakeltechnicus)
Software kennis 
Adobe Premiére Pro, Davinci Resolve
Talen 
Nederlands Engels
Rijbewijs 
Ja
Contact Email 
Meld je aan om in te zien.
contactgegevens 
Login om contactgegevens in te zien.